Tianjina Ekson ventil Co., Ltd se fokusira na dizajn, razvoj, proizvodnju i plasman širok spektar je ventil proizvode koji koriste se uglavnom za tretman vode, električne energije, uzvodno ulje & Gas, naftne rafinerije, hemijski & petrohemijskoj, i papir & pulpe industrija. U ponudi imamo nekoliko stilova gumeni dogovoren koncentrična leptir ventili, ventili otporna sedite kapiju i meke seli dvojno tanjir proveri ventili u susret vašim zahtevima. Hteli bi da vam pomogne da odaberete stil ispravan ventil prema procesu uslove i sistem treba od ventila.
Naša kompanija ima registrovanih fond od 10,000,000 JUANA i drži sveobuhvatne računar-podržan dizajn sistema i sofisticiran računara numerički oprema proizvodnje, dorade i ispitivanja. Smo su striktno u skladu sistema kvaliteta međunarodni standard 9001 za proizvodnju. Naši proizvodi usvojio testovi CE sistema kontrole kvaliteta.
Specijalizovani smo za meke zapečaćene leptir ventili i kapija ventili oblanda tip, tip PRIRUBNICE i groove tip, koji se primjenjuju u petroleum, hemijskoj, prirodnog gasa, hrana, zalihe vode i Idustrijske zone.
Ventili od EKSON su od izrazitog kod kuće i u inostranstvu. Iako je konkurencija na tržištu ovih dana, EKSON dobiva stabilan i efikasan razvoj biti vođeni nam upravljanje princip, koji je, vođeni nauka & tehnologija, garantuje kvalitet, pridržavaju iskrenost i metu na vrhunsku uslugu...
Smo u potragu za najboljim i dalje postoje, nastojte da izgradi EKSON brend. Veliki napor će bi se postiglo zajednički napredak i razvoj sa svim ti i stvaranje bolje budućnosti.