Proverite znanje znate?

Niti ventil: ventil za potvrdu ili potvrdu ventil, poznat i kao u jednom pravcu, njena uloga je spriječiti red od sredine. Pumpa za vodu izvan kraja ventil se takođe pripada proveri klase.

Svi na svoja unutrašnja nit: prema strukturi mogu biti podeljeni u lift potvrdu ventil, ventil za potvrdu zamah i leptir ventil 3. Podizanje potvrdu ventil mogu biti podeljeni u vertikalna i horizontalna. Prijavi se u jedan rezanj, dupli ventil tip i narandћinoj 3. Leptir ventil za pravo kroz, preko nekoliko je ventil u obrascu može biti podeljen na niti vezu, prirubnica veza, kao i za zavarivanje do tri.

Sa ventil sredstva oslanjajući se na protok medij sama automatski otvori i Zatvori ventil, ventil za sprečavanje medijima se vratio, poznat i kao-vrati ventil, ventil za potvrdu, refluks ventil i ventil za pritisak. Potvrdu ventili su za automatsko ventil, čija je glavna uloga je spriječiti medijima nazad, sprečiti pumpu i vozi motor storniranje, i isprazniti kontejner medij. Ventil za pritisak koji može da se koristi da premaši sistem pritisak se mogu uzdignuti pomoćni sistemi pružaju naftovoda za nabavku. Proverite ventil mogu biti podeljeni u zamahu potvrdu ventil (u zavisnosti od toga u fokusu rotaciju) i podići potvrdu ventili (aksijalni kretanje).