Rešavanje problema potvrdu ventili

Proveri upotreba proces će naići na raznim pitanjima, ovaj članak je dugogodišnje bogato iskustvo iskustva inženjer, sumira rezultate od uobičajenih kvarovima ventil centralizovane potvrdu. INOX vijak Nadam se da moj prijatelj ima referencu.

Rešavanje problema potvrdu su: 1 disk pauze; 2 srednja nazad...

Uzrok slomljena ventil rade je: pre i posle ventil srednji pritisak je blizu balans, ali jedno drugom, "-Kristof" država, ventil mesto ritam često rade, neki krt materijal (kao što je liveni mesing, itd.), napravio je ventil pokrenuli je bio slomljen. Nerđajući čelik naftovoda pumpa sprečavanje pristup je upotreba ventil za-vrati pokrenuti čvrstinu.

Media mene zbog mog gastritisa uzroci: 1 zaptivanje površinskog oštećenja; 2 sendviиu nečistoća. Popravite zaptivanje površina i uklanjanje nečistoća, mogu da spreče backflow.

Što je gore opisano u odnosu na uobičajene mana-vrati ventil i sprečavanje metode, mogu samo predstava za stimulisanje, koristi u praksi, naići na druge otkazivanja, biti proaktivan i fleksibilne da biste sprečili ventil neuspeh se javlja, onaj najosnovnija je poznato svojih struktura, materijala i operacija princip